tekmovanje

CEOI 2017 se je začelo!

Veseli nas, da lahko naznanimo začetek 24. srednjeevropske olimpijade iz računalništva in informatike, ki jo tokrat gostimo v Ljubljani na Fakulteti za računalništvo in informatiko! Za več informacij, tekmovalne naloge iz programiranja, rezultate in utrinke s tekmovanja obiščite spletno stran.

Bronasta medalja na CEOI

Slovenski dijaki so se ponovno uspešno odrezali na Srednje-evropski olimpijadi informatike CEOI v Romuniji, v kraju Piatra-Neamț. V ekipi so štirje tekmovalci in sicer Mihail Denkovski, Rok Krumpak, Tim Poštuvan in Žiga Željko, ki je tudi dosegel bronasto medaljo! Uradni rezultati bodo kmalu dosegljivi tudi na uradni spletni strani.

Člani Lusy-ja so-organizirali državno tekmovanje RTK

V soboto 19. 3. 2016 je potekalo državno tekmovanje iz računalništva in informatike za srednješolce RTK v organizaciji Fakultete za računalništvo in informatiko UL, Instituta Jožef Stefan, Fakultete za matematiko in fiziko UL, Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko UM ter društva ACM Slovenije, ki se ga je udeležilo kar 197 dijakov in osnovnošolcev. Veseli smo, da se je ob 40. obletnici tekmovanja udeležilo letošnjega tekmovanja rekordno število učencev, kar je odličen rezultat in popotnica za prihodnje na področju računalništva in informatike v Sloveniji.

Spletna učilnica LUSY

Spletna učilnica LUSY je nova spletna učilnica, dosegljiva na spletnem naslovu lusy.fri.uni-lj.si/moodle.

Bronasta medalja za Slovenijo na CEOI 2015!

Žiga Željko je na tekmovanju CEOI 2015 osvojil bronasto medaljo! V hudi konkurenci 44 najboljših programerjev iz Poljske, Hrvaške, Romunije, Nemčije, Madžarske, Češke, Slovaške in Švice je dosegel je 320 točk od 600, kar je zadostovalo za bron

Slovenska ekipa na CEOI 2015

Slovenska ekipa se že ogreva na letošnjem mednarodnem tekmovanju CEOI (Central European Olympiad in Informatics) 2015,

Subscribe to RSS - tekmovanje